Friday, January 21, 2011

Senget


Kapten..penuntut sebuah university terkemuka..(hoho)..tinggal di Blok paling  ‘femes’  Blok N… blok ni…dekat dengan blok lelaki.…  kat sebelah je blok laki.. n café baru hanya didepan sahaja..  kat blok ni.. takde felo hostel… yang hebatnya…Blok N ni..didiami oleh Felo akademik.. kadang2 dia boleh bertukar jadi foyer…tapi dengar cerita… Felo dah turun pangkat jadi mak guard… tapi taw la betul tak..hanya ura-ura semata-mata kot..  Ape lagi yang best tentang Blok N?  kat sini tempat mayat2 hidup.. ha2…  Tingkat 2 bilik mayatnye..Tingkat 3 tempat mandikan mayat..tingkat 1 tempat kapankan mayat..tngkat lain entah wtpa..heheheh..  apa lagi yang best tentang blok N?? 




Post kat bawah ini bersifat fakta. tiada tipu2 or kelentong okay.

Sebenarnya,,,
Sebenarnya,,
Sebenarnyaa,,,,,

 dragon ball ada 7 biji semuanya..he he he




Takdi..Just Now…recently..(sebenarnya..hampir tiap malam tgk movie..and yes! saya tak wat keje sekolah)
Kapten g tengok movie..citer damping malam.. ahaa..
Citer ni..best sepatutnya..tapi pelakonnye spoil kan citer betoi..
n..kami2 tengok movie kat pawagam blok N..kat tingkat 2…
kat sana..takde jual makanan..kena bawak makanan sendiri..n kalau nasib baik(biasanya) akan diberi makanan percuma..wahahah..cayaaalah.


…..
Post ini agak senget…harap maaf…malam ni ase senget sikit.

0 melangkah: