Monday, January 3, 2011

Topik hari Ini : awak kelas mana?

soalan "kelas mana?" lagi hangat dari "result berapa?" .




haha..hari ni start kuliah walaupun sebenarnya tak sampai setengah jam pun kat dalam OTH02 takdi...
sepatutnya  kelas yang bermula pada pukul 9 tu tamat kul 11 .Tapi, kata ustazah, "saya ada mesyuarat" ..tapi mungkin jugak sebab kelas pertama.taa'ruf sahaja dulu.. kelas pertama, minggu pertama.. something that all of us already expect to be.. taa'ruf week.. means..tak belajar..(eh..belajar. Belajar mengenali.)

Tapi itulah...taa'ruf mengajar kita untuk  mengenali. Mungkin tidak semua. Tapi tetap penting.


dari semalam lagi asyik tanya " awk, awk kelas mana? "..ehm,,,bagi saya ianya hadiah new year yang agak tidak menyeronokkan.. berpisah kelas dengan geng2... sangat tak seronok.. sape suka ..bagitaw saya. mungkin ada yang seronok. mungkin ada yang menganggap ianya suatu yang biasa. mungkin ..
New semester, new family. its gonna be fun ..i hope so. 
after all, kita masih bertemu dalam kuliah. hanya tutorial menjarakkan.. sedikit sahaja insyaAllah..



This Sem.. 
1.BAHASA ARAB II (TESL) 
2.ENGLISH PROFICIENCY II
3.PSIKOLOGI PENDIDIKAN
4.INTRO. TO LANGUAGE & LINGUISTICS II 
5.INTRODUCTION TO LITERATURE 
6.ENGLISH CAMP I 
7.FIQH IBADAT
8. KOKU

20 kredit hours..they said.."its standard". but i dont know..last sem only 17.. hemm..




Semoga berjaya.

Tamat.


p/s : sekarang agak lapar .

0 melangkah: