Tuesday, April 17, 2012

saya cuti sampai bulan 6



cuti .xda kuliah,, takde quiz, xde exam. xde nak kalut esaiment..xde nak fikir nak makan apa, nak pergi pasar ke tak. itu ..benda yang saya sedang bercuti. 




sejak enset MIA[haha] .. nombor member pun dah xda. okay, ade la  bwh sepuluh orang contacts dalam fon tu, semua students unisza and family members jak.+nombor tqah, sbb memang hafal.haha...and also nombor rumate kat serdang tu satu..
jadi pape memang saya tak  tahu, kalu nak ikutkan, nombor member2 sekolah dulu memang dah lama lesap sbb kes fon MIA in other ppl hands. so, 


whatsoever

...

u couldnt care less . 
or
u could care less. ...but not by much.. 


p/s : id like to share what ive got .. still drafting.

0 melangkah: