Thursday, February 3, 2011

Busy busy busy

Ha Ha.. Busy laa sangat..

Assalamualaikum...Haiihh..busy sungguh..


so, holiday semakin tiba ke garisan penamat bermakna tiada lagi keadaan dimana kapten boleh bermain sampai termuntah-muntah nanti (macamla kat hostel rajin sangat!) Ha ha..




Assignment tak siap-siap. Ish. (Teruk betul)
Buku tak baca pun. sepatutnya tak perlu bawak balik pun..haha..membazir je coz tak sentuh langsung..Ha Ha..Busy kan...


hmmm..Kelmarin, Baba hantar basikal Ilham ke kedai. pastu, hari ni dah dapat balik.. jadi kapten ingat nak bawak benda alah basikal tu ke kampus.Oh Indahnya hari ^_^ *dapat feeling macam time nak beli bakul dulu*


Sambung balik pasal topik kita. 


Busy maksudnya sibuk ye adik-adik.(sumber: google translate*kalau salah saman dorang!*) :P


Kapten agak busy menyelamatkan dunia kebelakangan ni (gurau je pasal tu, hal busy sebenar dirahsiakan)
sebab dah busy. jadi muncullah alasan penat nak buat kerja sekolah and then, bertangguh la kerja tu. So, sekarang ni,, dah tinggi macam klcc dah kerja-kerja sekolah tu. tak taw dah nak wat camna..lebih-lebih lagi dengan keaadaan virus Malas sedang merebak ni. Ha Ha..


Jadi..kapten sangat berharap *sambil wat muka ngan mata bersinar-sinar macam shin chan*  sapa-sapa yang rajin tu boleh la tolong wat kerja tu untuk kapten..sebab..kapten ...busy kan...Hihihi..
upah nye : senyuman saya yang cantik ni


okay sape-sape yang setuju boleh beratur ye..


p/s : Dari busy tulis mende ni.ade baiknya kalau kita sambung wat review.








2 melangkah:

askar langit said...

review saya xjln lg.....

Captain Hero said...

saya pom..semua benda xjalan.