Thursday, February 17, 2011

its a choice.


assalamualaikum...
so,,last night,,, all of us TESLIAN had come into agreement that the theme for our upcoming annual dinner will be "eye-catching"...
eye-catching to be exact,, we can wear anything that we would like to.. say a dress,, tshirt, tuxedo and etc...
that night will be a night to celebrate our super senior (the semester 6) for the love that they had given to us for  the whole sems.. it is a tradition to be follow by all the student.. as i think all faculties have this annual dinner thing...
and then, for the most attractive and will draw all eyes towards... that person gonna win .




what?

Jadi,, kenapa saya menulis mengenainya?
:)
 firstly,, no offence, no offence, no offence..

YES..ianya satu pilhan kawan-kawanku...its a choice that all of us could choose.
tak kisahla baju ape pun..sebab tema tu,, tak kisah kita nak pakai ape pun....
yang penting kat sini.. kena tutup aurat sepenuhnya....
bile bercakap pasal aurat, ramai yang dah lupa.. ianya bukan sekadar rambut..
and so,,i dont want to write about it as now you're using the internet, so why not search for it yourself :D

hehe...
jadi kawan-kawan..baju yang kita nak pakai nanti harapnye,, takde lah terlampau eye-catching (cth: fit) sampai terdedah sana..terdedah sini..ye..? boleh terbeliak mata ..bukan kaum adam je..cik hawa2 semua ni pun..
baju nipis yang menampakkan tubuh-badan pun gak bisa ya..
insyaAllah..kalau kita dapat menahan diri dari melakukan apa yang ditegah Allah..ada ganjaran yang besar menanti kita..biar bukan sekarang, hidup nanti lebih terjamin :)

and last but not least..
makan puas2(pagi tu xyah makan coz nak kosongkan perot)..sebab bayar kan..jangan segan walaupun ni bukan buffet,,, xkisah..dorang tak kenal kite..kite xkenal dorang..hahahahah

p/s : walaupun kapten ni agak bengom giler2 jugak tapi ase terpanggil untuk menulis mengenai pemakaian kita
sebab risau terlampau nak mengejar kemenangan malam tu,,macam2 jenis 'pakaian' keluar..i am not perfect too.. so, please give me guidance..TQ..

eh jap..nak mintak tolong sikit..
em
camne nak bagi tak selekeh eh?

1 melangkah:

SaRaH_AdiBaH said...

erk....mcm gaya mpp je kamu skng ni.hehe