Wednesday, September 28, 2011

alhamdulillah..alhamdulillah

dah setel semua presentation and esaiment semua dh hantar hari ni....nanti kiter pergi kepada final..

semalam kelas pedagogi sampai kul 1 pagi.. giler ah..captain tak ngantok pun dalam kelas tuu malam semalam...sebab petang tu kelas xde, jadi dah tertidor.. walaupun lepas asar tu p kat padang bola tampar...tapi kelas semalam sebab terlampau lama..jadi bosan.. rasa lemas pun ade..kejap2 kuar..hirup udara pagi..pastu masuk balik..then, teringat masa sekolah dulu, macam dalam sekolah menengah plak,, masa rehat ciput.. pastu kelas straight..belajar mende lain lain..semalam microteaching..jadi macam kat sekolah dh..kejap2 belajar pendidkan islam, jepun, math, BM.kajian tempatan..PJ.english.n mende tah lagi...nasib baik 20 min jer tiap2 subjek..tapi ada 13 semuanya

 hari ni patutnye kelas sampai kul 1 jer..tapi ade kelas ganti jap lagi.. dari kul 1-2 (intro to tesl)
pastu 2-4(PJ, tutorial)

pastu takde dah..

esok suppose to be kosong la..{jadi org xberguna} tapi ade kelas ganti gak.. kelas aqidah akhlak..jadi kene pospone dulu nak balik rumah..maybe petang khamis atau jumaat pagi...


sebenarnyer, takde la sakit sangat banyak keje ni..sebab takde keje sangat pun selain dari main main, tengok shinchan. katun jepun[trimas to Bi..sebab bagi kartun2 tuh]..n bla2..
jadi biler banyak keje yang berfaedah..rasa best..kan?

0 melangkah: