Sunday, December 5, 2010

Now..This is MY END OF SEMESTER Post

Assalamualaikum..
Hari ni dah masuk 5hb...
macam2 ade..besday my beloved sister.....happy besday kakak :)


okay..hari nih..seperti yang dah dijanjikan...kapten akan pulang ke rumah!! woohuuuooo!!!
best2...tapi k.long tak sampai-sampai lagi ni..hehhehe


dah siap kemas pun semua.....haha...memang banyak giler barang.tapi sebenarnya..exited je lebih..pasal... belum abes xm pun dah start ngemas.hahha... n padahal dekat je pun jarak..hua3...
entahlah...


sebenaqnya..kapten tak sabar nak tengok result...sejak dua menjak nih..walaupun takut..tapi jadi macam curious..nak tahu giler2 dapat berapa...huhu..i hope all of us will be happy with the incoming result..no matter what is it.. :) ....cuti kejap je pun...3minggu... pastu result kuar kot,,sebelum masuk sem 1...kalau ada jodoh dengan uni..insyaAllah..masih disini... :)


kelmarin..kapten ade pegi tengok carry marks..em.masih tak keluar lagi untuk subjek tersebut.. kapten amek 6 subjek semua...n hanya dua je kapten tak taw..


cuti sem ni..kapten nak g jalan-jalan...so..ade sesape nak join,bleh la sertakan nama dan num matrik..ho ho ho....  g jalan2 dalam malaysia je pun.. cuti-cuti malaysia...


ok.kapten arap,, semua yang baca..walaupun sebenarnye ,,tak dak yang baca pun blog ni..of coz tak baca...coz...kapten tak bgtaw pun..hahha...and titles kat dalam ni semua pun cam hampeh..tak de pun yang sesuai masuk dalam keyword google..haha..sampai bertemu lagi..

Salam.. :)

1 melangkah:

Captain Hero said...

cam hampeh je post ni..haha