Wednesday, December 15, 2010

Berjaya kah menjejakkan langkah Ke sana?

Salam..


Esok.bersamaan 16 Disember 2010. kapten insyaAllah akan pergi berjalan2 kaki  ke PERAK.. jadi, kenapa Perak? sebenarnya..kapten pun tak tahu kenapa perak. kitaorang akan pergi melawat saudara jauh di Perak Darul Ridzuan..eik..betul tak? heehe...  


Pada asalnya, rancangan kapten sebenarnya nak pergi KL sahaja, tetapi, oleh sebab tiada yang akan menemani kapten kesana...maka kapten telah dijemput secara tak rasminya untuk menemani saudari kapten berjalan-jalan.insyaAllah,, akan ke sana hanya dengan menaiki Bas...dan jugak ditemani saudara kapten jua..hanya bertiga, tapi insyaAllah..akan menyeronokkan dan doakan agar kami bertiga selamat semuanya.

Kami akan kesana mungkin dalam 6 hari jugak kot..tak pasti la tu..yuhuuu.. mesti'best' beronok-ronok kat sana..wahahahah...hemm..heheh..tapi selepas itu,, kapten akan pergi melawat KL pulak..melawat saudara jauh disana jugak..lama betul tak pergi..eh..tapi rasenya,, baru 5 bulan kot..haha.. :P

Dalam tempoh di KL tu.( tu pun kalau jadi, em,, mintak-mintakla menjadi iyer).kapten ingat nak pergi melawat kawan kapten jugak. beliau la yang beria-ia mengajak kapten..maaf ye..sedikit terlambat..bukan apa..kapten fikir..nak rehat-rehat kat rumah dulu seminggu.mana lah tahu...sebab kapten. Orang yang  haritu jadi nak teman kapten pun tak jadi..maaf ye... tak sengaja dan sebenarnya,, sebab kita berhubung dengan orang tengah, begitulah jadinya...kapten pun tak sangka,, habis haru jadinya.. huhuhu..maaf ye..

Jadi kat sini, kapten nak minta pandangan kalian semua la..ada apa dengan Perak tuh... tempat-tempat menarik? sebab tak pernah pergi nih..eh..silap pernah..tapi masa tu,, merangkak lagilah :P

 heehe..erm walaupun  kapten rasa cam takder orang nak reply pun nih..tapi takper lah.hee..sebabnya,, hari tu,, kapten pernah baca satu 'post' ni..maaf sebab tak tulis nama beliau mahupun nama 'blog' beliau,, dalam 'post' tersebut,, beliau kata,, tak kisah la sebenarnya ada orang tak melawat ataupun bagi komen kat blog kita..asalkan,,kita sendiri rasa gembira dan 'happy' ngan 'blog' kita ni..hehe.. erm..yelah..betul jugak tuh..saya setuju tuh.. hehehe..

ok..nanti kapten akan cerita camne kat sana. okay..nantikan cerita-cerita akan datang yerp..hehehe...kalau tak seronok tu,, bukan sebab tempat tak best. kapten sendiri tak pandai nak bagi seronok..

1 melangkah:

SaRaH_AdiBaH said...

slm Zack!!!!!hehe..ayyok..pergi perak x ajAK ambe ni..pe cite?hehe
btw, sje je nk bg tau..tgklah link ni http://name.crazyartzone.com/index.asp
erm..perak ad pe eh..nnti amek lah pic bnyk2..kesian kt sy ni..xtau nk wt pe.hehe