Thursday, March 17, 2011

Hey Feeling..I Hate you..no?

just going home after fiqh's class, and i got one message " nak g pasar mlm x " ..Okai,,i want to..but i got no enough money..i want to go there because i want to fix my watch that i had bought there last 3 weeks..

...as always..that was an intro..

salam,,


friends,, its hard to deal with the feeling of being stabbed right..
i had.
and now,
lets forget it..
because that person will never realizes..

...
i want to go home..balik balik dan balik...for certain people they will say,, "nyampahnye,,dari mgu lepas lagi kate nk balik..rumah dekat.... balik jelah, bukan jauh pun..huk3..."

jadi, saya memang ingat nak ponteng ar 1 or dua kelas but if only my father knew it,,, waaa, mesti tak bagi  tidor dalam rumah... mesti habis la kene marah...paling2 tak bagi duit topup dah,, yang paling penting ,takot dorang marah lalu hilang keberkatan..

tapi perasaan rindukan rumah kan bagus.,,maknenye kite still sayang family kiter...yang tak bagus bile perasaan rindu buat hidup jadi serba tak kena,, belajar tak..makan tak, mandi tak..
...

p/s : malam ni ade majlis bg watikah mpp, sile hadirkan diri..and, kapten lupa nak bgtaw..citer angkasa tu maybe lambat sket sambung...all my ideas, ran away...:P




0 melangkah: