Saturday, March 12, 2011

Hohoho..


Ni ada satu citer yang berlaku kat langit.. kat sana ada seorang captain, yang mengaku dia seorang hero.. dia ni nak kate hebat.aaa...langsung tak laa..pastu dia ni suka wat kacau kat bumi n2-2/2 pastu kat sana ade sorang penduduk bumi nama ye srikandi kesatria...dia ni kira kawan rapat gak arr ngan captain tu..dalam tempoh nak pergi bumi, captain tu akan jumpa ngan satu orang nama ye awan,, awan nano..tak taw kenapa awan nano..aaaaa...sambung balik


kat langit..ada askar langit.askar langit tu orang bawahan captain yang berlagak hero ni..askar langit kire berpengaruh jugak sebenarnye sebab ye selalu gak wat persembahan kat stage..first stage name tempat tu..nak dijadikan citer..




dalam satu hari tu..ade peperangan berlaku kat bumi and kat langit.. captain sebagai orang berpengaruh kat bumi and of coz kat langit jugak sangat la penin.ape nak buat..ape nak buat..ditelan mati emak diluah mati bapak..aa something like that aa perasaan ye sekarang coz langit tu tempat lahir kapten lagipun negeri tercinte..pastu bumi tu lak kawasan tempat kawan baik captain tu..and then mesti kalau buat peperangan awan nano akan tejejas coz dia berada diantara tu jugak..pastu ape nak buat..so satu hari ni..captain tu pegi ah kat bumi n2-2/2 and dia g wat announcement katanya... 


to be continue..

1 melangkah:

askar langit said...

bila nk smbg???????