Thursday, August 25, 2011

Hujung2 Ramadhan.

Ini cerita penghujung Ramadhan ku di UniSZA..

penuh ngan majlis iftaar jama'ie








4hari berturut2 ...

tapi 2 kali g , gambar tak amek.. amek untuk 2 hari jer..

gambar atas tuu falcomers punye ..

gambar bawah ni,, Teslians sem 3..[invite gak adik2 sebab tak yakin kawan2 leh datang ramai, suh dorang tolong abeskan makanan, tapi dorang pun tak dapat join coz de test ]




apa yang nak kongsi sini, dalam 4 hari tuu.. kehidupan aku agak tak terurus.
dengan abstract tak siap..haha..
tidor lewat2..haiih..
bangun lambat2..haaaiiihh..
hehe..

papepun, sekarang dah kat umah, dah xder kekalutan..

teringat Tazkeerah dari member haritu..

'kadang2 kiter lagi pentingkan yang sunat dari yang fardhu..'
dia bagi contoh..

bulan ramadhan..

A : jom kiter solat trwih jemaah sama2 banyak fadhilatnye..

tapi pernahke kiter ajak kawan kiter tu..

contoh

A : jom kiter solat subuh jemaah sama2...


..
solat subuh jemaah xbyk fadhilat ke gane,....[xkisah la solat fardhu ape puun..]

...

okey yang tu jeelah nak kongsi untuk post kali nii.. hoho..night..


Salam Ramadhan..



0 melangkah: