Saturday, August 27, 2011

macam mana nak bagi minat tuu?


sumber : sini


kamu tahu, biler kiter belajar sebab kite sukakan benda tuu.. benda yang kita belajar tak rasa berat pun untuk diterima..




sebenarnya, post ni takda jawapan pun untuk soalan title tu.. tapi just nak gitaw, belajar la apa-apa pun, yang penting hati kena ikhlas sebab Allah, dan Ilmu yang kita dapat tu pasti akan berguna...


0 melangkah: