Wednesday, January 4, 2012

Cerita sekolah dulu-dulu..

Penghargaan Buat Sahabat 
by Wana WS on Thursday, November 3, 2011 at 8:05pm
*modified surat duludulu. HIHI.Comel jer bila baca balik. haha



Di sebalik lagu dendangan avril lavinge, tibatiba teringatkan kawan- kawan rapat aku time sekolah dulu. Anis, Xera, Yusra, Tiqah, Aisyah,Mimi and Jilah Hmm, apa agaknya dorang tengah buat sekarang erk? study okay tak? dorang still ingat aku lagi kerr? and dorang masih anggap aku kawan rapat dorang? -.-' 
Ternyata pertanyaanku tu tak terjawab. Sebuah senyuman singgah di bibirku. Woaaahh! Sungguh ayuu! Muahhaha. Sempat lagi aku perasan 
Timetime macam ni kalau kat sekolah dulu mesti tengah lepak dekat kantin. Biasanya nak isi tenaga. Yela, pagipagi mane sempat nak makan, bangun pun da pkul 7 kan. Nak kejar bas sekolah lagy. Klu yang pegy ngan mto, kne panaskan enjin moto lagy, nak mandi lagy. haha. Banyak songeh. Sape suh tydo lambat pastu bangun lambat? 


Bising dalam kelas da jadi satu adat. Kadang- Kadang aku lepak je kat kelas mane- mane yang aku nak lepak. Xpun dorang je yang lepak kelas aku. Aku satu kelas dengan Anis and Yuyu. Tqah satu kelas dengan Xera. Jilah lak kelas lagi satu. Aisyah and Mimi pindah sekola. Sedih sangat bila ingat balik  dorang roommate aku kottt time tingkatan 2 and 3. Huwaaaa T.T
Sob..Sob..Hm, sambung balik. Kat sekolah aku mane ade kaum laki, jadi kitorang la yang ganti kan kaum laki yang takde tu. HEHE. Kitorang suka usik- usik orang. Xde yang dapat halang kitorang kecuali"MUGO HIJAU" (Pengawas leer, ape lagy) . Hadoii, tension betol kalau nampak mugo nieee -.-


Opss, lupaa lak nak cite pasal kawan- kawan ISTIMEWA aku neh. Bukan O.K.U tau. hehehe. Semua terdiri daripada 8 orang termasuk aku. Semua anak dara trang TANG TANG lagiii. HEHE. Mereka dikenali dengan name anis a.k.a Ibu Tungkul, TIqah a.k.a Tuo, Yusra a.k.a Nyutnyut or Bonda Ayuyu, Xera a.k.a Gegeli, Jilah a.k.a Unta Malaysia, Aisyah a.k.a Echah, Mimi a.k.a mimi laa and Gadis Pemalu. OHH, siapakah gerangan gadis pemalu ituu? kahkahkah. Dorang semua comel-comel. Dorang je comel? AKUU? Oh, aku biasabiasa jer, ukuran badan macam Avril Lavigne. Haha. Mesti ade yang provoks aku jap lagu. Tengok laaa 


Aku de ramai lagy kawan selain yang ni. Sorry tak taruk name korang kat sini. Hehe. Bahagiakan ada kawan ramai. Bak kata pepatah yang mematah- matah, berkawan biar berbillion-billon, bercinta biar dulu? Eh, boleh ker? Kitorang da besar, nak kawen jugak. haha. Okay STOP pasal kawen  Eh, Tp kawan- kawan kita yang lain da ade yang kawen kan? Haaa, yang tu aku cte lain kali. Haha.


OH My Dear Friend,
Aku letak sini cite kita sebab aku nak buat penghargaan untuk korang yang sudi terima aku sebagai kawan. Ye laa, hadir korang bagai burung murai dan badut sarkas membuatkan aku tersengeh- sengeh and ketawa selalu. Kerana korang jugak aku dapat mengenali bola, langit, tanah,avril lavigne, nicholas d'agosto, gerard way, frank iero, kurakura and banyak lagi #Eh,Yke?Nampaksangatmenipu. Muahaha. Apeape pun, Thanks KAWAN (:


Kesetiaan, Kemesraan dan Keikhlasan yang kita bina bersama menjadi persahabatan ini teguh seumpama bangunan konkrit. Ia bagaikan stalagtit dan stalagmit yang tak dapat dipisahkan lagi .Kehkehkeh.
Korang berikan aku satu kepuasan dalam persahabtan. Aku menghargainya. Part yang paling aku suka dekat korang terutamanya time korang puji aku. YaALLAH, maluuunyaaa *.* Muaahahaha. TAK!TAK! *perasan kejap pun x boleh  Well, aku bangga dengan korang yang banyak tolong aku dalam kelas terutamanya sekali bab beborak and bab tido. Aku suka sangat tau. Petuapetua and tpstips korang semua aku simpan dalam diary aku. HAHAHA


Korang la tong sampah, burung hantu, penyapu, kasut, dan meja dalam hidup aku. Dan korang jugaklah emas, berlian, gula pasir and ape-ape jelaa. Aku tak nak kehilangan sahabat macam korang kecualilah salah sorang daripada korang nak jadi madu aku. Memang Kene la. Muahaha!


Walaupun kita sekarang berjauhan, dont worry. Aku takkan pernah lupakan korang semua 
Korang mmg best gila. Bertuah korang dapat aku. Hoi, TERBALIK! bertuah aku dapat korang.HIHI. Aku doakan semoga korang berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.


#Nakkawennantiajakakuyer 


SPREAD LOVE
Wana

0 melangkah: