Sunday, January 22, 2012

cheritera cutiku.[di hostel] part two

today is Sunday,
yesterday was Saturday.

assalamualaikum,
semalam citernya, Saya, Sam and B, masih lagi melepak2 kat bilik Adel.
Finishing the "hikayat" actually. and around 4pm, those two hikayats safely returned to the shelf. ehee.

around before i dont remember the times actually but it was before 4pm i guess. Cik Nurul ask us if we want to eat something as they have the 'leftover' from orator.. oh good, we accept it.:) thnks tho.


Around 6,tunggu Cik Nurul kat parking lot , tengok2 basikal ku and basikal dia takda.. ni mesti kes ada budak2 pinjam tak mintak pulak. tapi my fault jugak, sebab tak kunci. [the set of the lock with wawa and maryam, and they are now at home.], pastu nampak ada dua orang kanak-kanak riang tengah bawak beskal tu.. alalala..happynya dorang...halallahh.. Cik Nurul dia ajak teman pergi jumpa kakak mana tah dekat UMT. its not in UMT, just a house near the backgate of UMT. ceeeh.. pastu teringin nak minum air tebu, cari sampai ke pantai.. tak jumpa-jumpa, dalam jam 7 lebih ..betul2 azan maghrib masuk gate uniSZA balik..:) [kesian pulak rumate ku tu, nak sangat minum air tebu, lain kali ea]
masa balik, dua2 basikal dah kat tempat parking, tapi bukan tempat asal lah.

malam tu. duk kat bilik Adel sampai jam 2.

today..

pergi makan dalam jam 12 lebih, tengok basikal takda pulak, aiyya. kali ni nak guna.. jadi saya pinjam basikal kawan saya. angin kurang.risau gak, tapi bantai jugak..masa bawak2 tu..nampak basikal kat blok K..haha..

dalam jam 3 turun nak g library, basikal dah kat tempat asal..nice..

sapa lah agaknya tu..

finishing information transfer..
sambil layan the unforgiven II..


0 melangkah: